fbpx
Сьогодні
18:32 30 Лис 2018

У перші години роботи експреса до "Борисполя" продано 139 квитків

Фото 5 канал

На рейси Kyiv Boryspil Express від початку його роботи пасажири купили 139 квитків.

Про це сказав в.о. голови правління АТ "Укрзалізниця" Євген Кравцов, повідомляє медіацентр "Магістраль".

"У перші години роботи залізничного швидкісного експреса Київ – Міжнародний аеропорт "Бориспіль" на його рейси вже продано 139 квитків. Такі темпи реалізації проїзних документів свідчать про зацікавленість пасажирів до такої послуги з трансферу", – зазначив Кравцов.

За інформацією УЗ, продаж квитків на новий Kyiv Boryspil Express було відкрито 30 листопада о 12:00, після урочистого запуску сполучення за участю Президента України Петра Порошенка, Прем'єр-міністра Володимира Гройсмана, віце-прем'єра Володимира Кістіона, голови наглядової ради АТ "Укрзалізниця" Шевкі Аджунера та керівника Укрзалізниці Євгена Кравцова.

Залізничне сполучення між столицею та головними повітряними воротами України функціонуватиме в режимі 24/7, із графіком курсування поїзда можна ознайомитися на сайті Укрзалізниці. Він складався в такий спосіб, щоб поїзд міг конкурувати з іншими видами транспорту та враховував пікові навантаження міжнародного аеропорту "Бориспіль".

Вартість квитка становить 80 грн.

Квитки на експрес можна придбати в кіосках самообслуговування, які розміщені на конкорсі над 14-ю колією на вокзалі у Києві. Для придбання квитка за готівковий розрахунок організовані дві спеціальні каси на Центральному та Південному вокзалах. В аеропорту "Бориспіль" квитки можна придбати в касах і терміналах, що розташовані на вході до залізничної платформи. На станції Дарниця квитки продають у касі № 2.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: