fbpx
Сьогодні
11:56 30 Лис 2018

Компанія Трампа обіцяла Путіну пентхаус за $50 млн напередодні виборів президента США, - BuzzFeed

Фото Reuters

Компанія The Trump Organization Дональда Трампа збиралася подарувати президенту РФ Володимиру Путіну пентхаус в хмарочосі "Трамп-тауер" у Москві.

Про це повідомляє BuzzFeed News.

Ініціатор будівництва "Трамп-тауер" в Москві бізнесмен Фелікс Сатер підтвердив ці плани.

За його словами, такий подарунок Путіну міг привернути увагу російських олігархів до елітної нерухомості в хмарочосі і таким чином посприяти їхньому продажу.

"Моя ідея була в тому, щоб дати Путіну пентхаус за 50 мільйонів доларів і призначити ціну в понад 250 мільйонів доларів на решту квартир", – сказав Сатер.

Ще одне неназване джерело підтвердило ці відомості.

Адвокат Майкл Коен, який представляв тоді інтереси Дональда Трампа, обговорював цю ідею з представником прес-секретаря президента Росії Дмитра Пєскова, повідомили два неназваних співробітника правоохоронних органів США.

Чи знав про таку пропозицію Трамп, до кінця неясно, але, як зазначає видання, Коен точно інформував його про переговори щодо "Трамп-тауер" в Москві.

The Trump Organization, Дмитро Пєсков, Майкл Коен і його адвокат відмовилися від коментарів BuzzFeed.

Будівництво "Трамп-тауер" в Москві почали обговорювати в 2015 році. Бізнесмен Фелікс Сатер запропонував цю ідею команді Трампа після початку передвиборної кампанії в США.

Сатер написав Майклу Коену, що може заручиться підтримкою Володимира Путіна і це допоможе Трампу стати президентом США. Переписка Сатера і Коена пізніше потрапила у пресу.

Проект "Трамп-тауер" обговорювали з політиками і бізнесменами в Москві до червня 2016 року, тобто до моменту, коли Трамп був єдиним кандидатом в президенти від республіканців.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: