fbpx
Сьогодні
Фото, Відео 09:33 29 Лис 2018

У Покровську заступником мера призначили чиновника з "ДНР"

У прифронтовому Покровську Донецької області призначили нового заступника мера Михайла Голубєва, який виявився чиновником з окупованої Горлівки.

Про це повідомляє видання "Вчасно".

На сесії міськради мер міста Руслан Требушкін запропонував на посаду свого заступника кандидатуру Михайла Голубєва, яка була підтримана місцевими депутатами.

Як з'ясувалося, з травня 2017 року до березня 2018 року Голубєв працював директором комунального підприємства "Керуюча Компанія міста Горлівка" в "ДНР".

Про це власне свідчать публікації на сайті окупаційної влади.

Уже з квітня 2018 року посада Голубєва в окупованій Горлівці зайняв Сергій Кучеренко, про це йдеться у відповідному указі про звільнення та призначення на сайті "Управління житлово-комунального господарства Адміністрації міста Горлівка".

При цьому видання зазначає, що про призначення Голубєва уже повідомили майже всі місцеві ЗМІ.

"Однак в публікаціях прізвище значиться не Голубєв, а Голубов. Збіг імені, по батькові та прізвища, а також абсолютна зовнішня схожість свідчить про те, що чиновник з "ДНР" і новий заступник Требушкіна – одна особа", – пише видання.

Планується, що новий заступник мера буде займатися питаннями будівництва та відновлення інфраструктури на бюджетні кошти і кошти Європейського інвестиційного банку.

Голубєв

Голубєв Голубєв

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: