fbpx
Сьогодні
Відео 22:29 28 Лис 2018

В Одесі на Гриценка з однопартійцями напали 30 "тітушок", троє постраждалих

Один із нападників кинув у Гриценка яйце

Близько 30 людей в масках напали на лідера партії "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка та його однопартійців в Одесі.

Про це повідомляє Shark Radio.

Інцидент стався в Одесі перед входом в офісний центр "Термінал 42", де знаходиться студія Shark Radio, там у політика був запланований прямий ефір.

"Група людей спортивної зовнішності спочатку перегородила Гриценко вхід, а потім напала на прихильників політика, які його супроводжували. Кількох з них "тітушки" побили, зокрема, одному чоловікові розсікли брову. Першу допомогу постраждалим надали медики швидкої, яка прибула на місце події", – йдеться в повідомленні.

На даний момент поліція опитує свідків.

У поліції уточнили, що під час конфлікту його учасники використовували газові балончики. Протиправні дії припинили поліцейські. Зараз за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 ("Хуліганство") Кримінального кодексу України. Поліцейські опитують свідків та очевидців події, а також приймають заходи щодо встановлення всіх її учасників.

"Анатолій Гриценко приїхав на радіоефір, перед входом, дорогу перекрили кілька десятків невідомих. Прихильники Гриценка, які його супроводжували, намагалися пройти у приміщення, але невідомі, почали їх бити. Сам політик не постраждав", – розповіла РБК- Україна прес-секретар політика Христина Бондаренко.

Вона уточнила, що внаслідок інциденту травми отримали троє членів партії "Громадянська позиція". В одного постраждалого розсічення обличчя, ще у двох – підозра на струс мозку.

Первый день военного положения в Одессе ознаменовался нападением на Анатолия Гриценко и наших одесских активистов. Пару…

Posted by Єгор Фірсов on Wednesday, November 28, 2018

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: