fbpx
Сьогодні
20:40 28 Лис 2018

Справа Гандзюк: у Херсоні пройде два виїзних засідання ТСК Верховної Ради

29 і 30 листопада у Херсоні пройде два виїзних засідання тимчасової слідчої комісії (ТСК) Верховної Ради України для проведення розслідування відомостей щодо нападів на Катерину Гандзюк та інших громадських активістів.

Засідання відбудеться у малому залі Херсонської міської ради. Початок о 17:00, повідомляється у спільноті "Хто замовив Катю Гандзюк?".

В ході засідання комісія планує заслухати високопосадовців з Херсонської області та представників силових структур. На засідання запрошені голова Херсонської ОДА Андрій Гордєєв, голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер, секретар міської ради Олена Урсуленко, представники прокуратури області, національної поліції, які з самого початку вели розслідування цієї справи, а також представники громадськості, які можуть оприлюднити деякі відомості щодо розслідування нападу на Катерину Гандзюк.

Нагадаємо, ТСК була створена Верховною Радою 6 листопада. До неї увійшли 19 народних депутатів з різних фракцій. Очолює комісію позафракційний нардеп Борислав Береза. Ініціаторами створення комісії виступили депутати Мустафа Найєм, Олена Сотник, Альона Шкрум, Ірина Геращенко та інші. Попередні засідання ТСК пройшли 15 і 20 листопада. На них заслуховували представників СБУ, Генпрокуратури і МВС, а також міського голову Херсона Володимира Миколаєнка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: