fbpx
Сьогодні
Фото 13:04 26 Лис 2018

Консульство РФ в Одесі закидали петардами, а у Харкові спалили ялинку у дворі установи та кидають фаєри

Консульства Росії в Одесі та Харкові активісти закидали фаєрами та петардами через обстріл кораблів ВМС у Керченській протоці.

Про це повідомляють УНН та сайт Харкова 057.ua

Так, біля будівлі посольства в Одесі перебуває близько сотні людей. Також присутні правоохоронці. До протестувальників з посольства поки ніхто не вийшов.

Тим часом деякі активісти наклеїли на паркан дипустанови наклейки з синьо-жовтим прапором. Крім того, почалися сутички, активісти декілька разів кидали петарди.

Крім того, сьогодні вночі під посольство РФ в Одесі принесли "закривавлені" тільники. Їх повісили на паркан установи.

У Харкові під стінами консульства РФ також пройшов пікет проти військової агресії Росії в Азовському морі, під час якого на території дипвідомства загорялася ялинка.

За інформацією телеканалу UA:Харків, на акцію, яка почалася близько опівночі, до будівлі консульства прийшли близько 100 осіб.Вони принесли шини та паперові кораблики.

"Ми вимагаємо введення воєнного стану на території України і переривання всіх дипломатичних відносин з РФ. Всі дипломати зобов'язані покинути Україну", – заявив начальник штабу "Нацкорпусу" Костянтин Немічев.

Активісти запалили фаєри й димові шашки, які почали кидати за паркан консульства.

Одна з шашок потрапила на ялинку, що росте на території, від чого та миттєво зайнялася.Шини вже загасили рятувальники.

Крім того, активісти закидали будівлю консульства яйцями й пляшками. Також вони спалили прапор Росії, залишки якого кинули в калюжу.

Протести біля консульства РФ Протести біля консульства РФ

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: