fbpx
Сьогодні
18:03 26 Лис 2018

"Готові до роботи": мобільні оператори пообіцяли безперебійний зв'язок у разі воєнного стану

"Велика трійка" мобільних операторів – Київстар, Vodafone Україна і lifecell – готові до роботи в умовах воєнного стану.

Про це заявили в прес-службах компаній агентству Інтерфакс-Україна.

"Якщо будуть якісь зміни в порядок і умови надання послуг, ми оперативно повідомимо про це абонентам", – відзначили в Київстарі.

У lifecell підкреслили, що згідно із законодавством, обов'язком операторів є забезпечення повної готовності своїх мереж до роботи в умовах воєнного стану.

"Оператор готовий забезпечити роботу своєї мережі в умовах надзвичайного або воєнного стану, в тому числі, і можливість оповіщення абонентів", – заявили в прес-службі lifecell, додавши, що більш точно сказати про зміни в роботі компанії і про те, як це відіб'ється на абонентах, можна буде тільки після схвалення Верховною Радою указу президента.

У прес-службі Vodafone Україна також підтвердили готовність забезпечити роботу своєї мережі в умовах надзвичайного або воєнного стану, уточнивши, що перебоїв в роботі мережі в понеділок не спостерігається.

Раніше оператор стаціонарного зв'язку компанія Укртелеком (також є засновником мобільного оператора стандарту ТриМоб) також заявив про готовність до введення воєнного стану в країні та тому, щоб зв'язок працював в штатному режимі.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: