fbpx
Сьогодні
12:19 25 Лис 2018

У Житомирі через ожеледицю - транспортний колапс, приміські автобуси скасовано

У Житомирі в неділю через ожеледицю не вийшли на маршрути комунальні автобуси, також зранку були скасовані майже всі приміські маршрути.

"У зв'язку з ожеледицею та обледенніням доріг комунальний транспорт автобусів не вийшов на лінію згідно запланованих графіків", – повідомив у Facebook начальник автобусного парку комунального підприємства "Житомирське трамвайно-тролейбусне управління" Роман Мусійчук.

Він додав, що комунальні служби міста працюють з 4 ранку, і щойно вони "справляться з ситуацією", транспорт буде випущено на лінію.

Водночас диспетчери житомирського автовокзалу розповіли Житомир.info, що з 4 ранку до 10.00 майже усі рейси були відмінені через ожеледицю.

"Нині ситуація на дорогах покращується, однак частина перевізників уже скасувала свої рейси на сьогодні. Тому просять пасажирів з розумінням поставитись до відміни рейсів та затримок автобусів", – пише видання.

Повідомляється також, що зранку неділі дороги Житомира "перетворились на суцільну ковзанку".

У зв'язку з складними погодними умовами і ожеледицею на дорозі патрульна поліція Житомирської області просить водіїв бути обережними, по можливості утриматись від поїздок.

Мешканка Житомира Олена Галагуза повідомила в Facebook, що вранці неділі у місті не працюють також служби таксі.

Ото слизота. Хоча весело. Головне встояти на ногах

Posted by Alena Kuznietsova on Sunday, November 25, 2018

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: