fbpx
Сьогодні
10:42 24 Лис 2018

"Євробляхери" висунуть свого кандидата в президенти

Громадський рух Авто Євро Сила збирається висунути свого кандидата на президентських виборах.

Про це лідер руху Олег Ярошевич заявив під час прямого ефіру в Facebook

Активіст зазначив, що уряд обдурив власників автомобілів на європейських номерах, але в той же час зазначи, що "євробляхери" не проводитимуть таких масових акцій протесту. Він пояснив це тим, що такі такі дії створюють незручності для мешканців України і приносять вигоду політикам.

"Авто Євро Сила починає новий етап боротьби. Потрібно привести до влади нового президента, змінити всі відомства і систему. Ми підтримаємо того, хто скасує всі акцизи на автомобілі з Європи, хто перестане вивозити ліс і відмивати бюджетні кошти. Ми хочемо знайти того кандидата, який візьме на себе ці зобов'язання і виконає їх", – заявив Олег Ярошевич.

Нагадаємо, що 8 листопада Верховна Рада України прийняла в другому читанні законопроекти №8487 та №8488. Вони, зокрема, зменшують акциз на розмитнення легкових автомобілів і підсилюють відповідальність за порушення митних правил, зокрема, для осіб, які ввозять в Україну авто в режимі транзиту або тимчасового ввезення. Нові штрафи почнуть діяти після 180 днів з дня набрання законами чинності.

Через це 20 листопада в Києві і на низці доріг у всіх областях України розпочалася всеукраїнська акція протесту, організована власниками автомобілів на єврономерах.

21 листопада власники автомобілів на єврономерах заявили, що припиняють блокування доріг по території України.

23 листопада Порошенко все-таки підписав закони про нові штрафи і розмитнення автомобілів на єврономерах.

Рубрика:
Авто

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: