fbpx
Сьогодні
22:46 24 Лис 2018

Дитяче Євробачення: як проголосувати за 11-річну віннічанку

У неділю, 25 листопада, в Мінську пройде фінал Дитячого Євробачення 2018.

Згідно з правилами, з 23 листопада о 2:00 за київським часом на сайті Дитячого Євробачення junioreurovision.tv почалося онлайн-голосування за учасників конкурсу. Україну на конкурсі з піснею Say Love представляє 11-річна вінничанка Дарина Красновецька, що стала переможницею національного відбору.

Фінал конкурсу відбудеться 25 листопада о 17:00 у залі Minsk Arena. Дитяче Євробачення 2018 транслюватимуть у прямому ефірі телеканалу UA:Перший.

Учасниця від України Дарина Красновецька виступить першою під номером 1. Над стилем Дарини Красновецької і постановкою номера працювала команда продюсерів, режисерів і стилістів НСТУ під керівництвом Олександри Кольцової.

Загалом у конкурсі бере участь 20 конкурсантів з 20 країн.

Переможця конкурсу визначатимуть за сумарною кількістю голосів: професійного журі в кожній країні-учасниці і онлайн-голосування глядачів.

З 23 до 25 листопада на офіційному сайті усі охочі можуть проголосувати за виконавців, які їм найбільше сподобалися (обрати можна від трьох до п'яти учасників), зокрема за конкурсанта від своєї країни. Перший етап онлайн-голосування розпочнеться 23 листопада о 21:00 і триватиме до 25 листопада 16:59 (за київським часом), тобто до початку конкурсу. Другий етап онлайн-голосування розпочнеться одразу після виступу останнього конкурсанта і триватиме 15 хвилин.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: