fbpx
Сьогодні
20:46 22 Лис 2018

Друзі Гандзюк: Один із можливих замовників, голова Херсонської облради Мангер тікає з України

Владислав Мангер

Один з фігурантів справи нападу на Катерину Гандзюк, людина, яка в деяких джерелах вказана одним із ймовірних замовників вбивства, голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер намагається втекти з країни.

Про це з посиланням на власні джерела повідомляє ініціатива "Хто замовив Катю Гандзюк" у Facebook.

"Якщо голова місцевої ВО "Батьківщина" не причетний до вбивства, то чому не лишається в Херсоні? Чому не допоможе слідству знайти правду? Чого намагається втікти? Чому його прес-служба не може пояснити, куди саме він зник?", – задаються питаннями активісти.

Друзі Гандзюк попросили всіх, хто читає це повідомлення, поширити фото Владислава Мангера. "Нам дуже допоможе, якщо небайдужі громадяни в Україні та, можливо вже за кордоном, будуть фіксувати на фото та відео пересування цього громадянина", – підкреслили вони.

"Закликаємо не допустити того, щоб будь-хто з підозрюваних міг безперешкодно залишити Україну до закінчення слідства та покарання винних у смерті Каті. Будь-яку втечу ми вважаємо проявом того, що влада і слідство дають можливість вірогідним фігурантам справи уникнути відповідальності", – йдеться у пості.

Рекомендуємо прочитати: ТСК, новий арешт і мовчання міністра. Головні події після вбивства Гандзюк

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: