fbpx
Сьогодні
10:40 21 Лис 2018

Замах на одеського активіста Михайлика: суд продовжив термін розслідування

У вівторок, 20 листопада, Київський районний суд Одеси продовжив до чотирьох місяців термін досудового розслідування у справі замаху на вбивство місцевого активіста Олега Михайлика.

"У Київський районний суд Одеси надійшло клопотання про продовження терміну досудового розслідування у кримінальному провадженні за фактом вчинення замаху на вбивство одеського активіста Олега Михайлика. Розглянувши клопотання, суддя продовжив термін досудового розслідування до 24 січня 2019 року", – йдеться в повідомленні прес-служби суду.

Нагадаємо, що 25 вересня правоохоронці затримали трьох громадян Грузії за підозрою в причетності до нападу на одеського активіста Олега Михайлика.

Один з них Торніке Нагладзе (він же Герасин Торніке), за даними місцевих ЗМІ, є лідером серйозного злочинного угруповання.

22 вересня в Одесі невідомі відкрили вогонь по політичному активістові Олегу Михайлику.Кулі влучили в грудну клітку в ділянку серця і в руку. У результаті замаху Михайлик втратив багато крові та переніс операцію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: