fbpx
Сьогодні
16:36 21 Лис 2018

Велика Британія направить у Чорне море корабель HMS "Echo" та посилить оборонну співпрацю із Києвом

Поки Росія загрожуватиме Україні, до тих пір Велика Британія допомагатиме нам шляхом проведення підготовки особового складу, спільних навчань, низки заходів, які допоможуть нашій країні захистити спільні цінності.

Про це заявив Міністр оборони України Степан Полторак після зустрічі зі своїм колегою з Великої Британії Гевіном Вільямсоном.

"Під час переговорів британські партнери наголосили, що посилять оборонне співробітництво з Україною для протистояння існуючим викликам та загрозам. Мій колега зазначив, що, поки Росія загрожуватиме Україні, до тих пір Велика Британія допомагатиме нам шляхом проведення підготовки особового складу, спільних навчань, низки заходів, які допоможуть нам захистити спільні цінності. Також домовилися про розширення операції «Орбітал», проведення спільних військових навчань, розвиток перспективних спроможностей ЗС України. Крім того, задля посилення безпеки судноплавства у Чорноморському регіоні Велика Британія має намір направити сюди корабель HMS «Echo», – сказав Полторак.

Він підкреслив, що Британія є важливим партнером та надійним другом України, особливо з початком російської агресії проти нашої країни.

Сьогодні зустрівся зі своїм колегою з Великої Британії Гевіном Вільямсоном. В ході зустрічі обговорили питання…

Posted by Степан Полторак on Wednesday, November 21, 2018

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: