fbpx
Сьогодні
Фото 19:08 21 Лис 2018

Порошенку показали навчання українських десантників

Президент Петро Порошенко відвідав тактичні навчання з нагоди Дня Десантно-штурмових військ ЗСУ, які пройшли на Житомирщині.

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

"Президент переглянув демонстраційний показ тактичного епізоду "Захоплення переправи". Під час показу застосовувалась штурмова військова авіація, відбулось десантування особового складу та військової техніки, захоплення визначеного рубежу", – йдеться у повідомленні.

Порошенко також переглянув демонстраційний показ тактичного епізоду "Ведення бою десантно-штурмовим підрозділом під час захоплення важливого рубежу (десантування)", під час яких було використано штурмову авіацію, здійснювалось десантування особового складу з літаків ІЛ-76 та АН-26 та вертольотів.

Як повідомляє "5 канал", навчання розпочалися з імітацій авіаційного удару штурмовиків Су-25.

"Після цього з військово-транспортних літаків Іл-76 та Ан-26 відпрацьовували десантування бойової техніки та військових. Десантно-штурмові підрозділи за підтримки бойової авіації у цей час знешкоджували умовного противника", – йдеться у публікації.

Зазначається, що участь у навчаннях взяли кілька десятків одиниць бронетехніки: БТРи, танки, військові гелікоптери і кілька сотень самих десантників.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: