fbpx
Сьогодні
11:56 20 Лис 2018

Справа Гандзюк: Луценко відзвітував дипломатам з ЄС. Говорить, що дехто надмірно політизують питання

Фото gp.gov.ua

Генеральний прокурор України Юрій Луценко поінформував представників дипломатичних установ з ЄС про стан розслідування справи щодо вбивства активістки Катерини Гандзюк.

Про це повідомляє прес-служба Генпрокуратури.

"19 листопада 2018 року у приміщенні Представництва ЄС в Україні відбулася зустріч Генерального прокурора України Юрія Луценка з керівниками дипломатичних представництв країн ЄС. Під час заходу європейських колег поінформовано про стан досудового розслідування в актуальних кримінальних провадженнях стосовно переслідувань та нападів на громадських активістів, у тому числі вбивства Катерини Гандзюк", – йдеться у повідомленні.

"Катерина Гандзюк була однією з небагатьох активістів для громади, а не для особистого збагачення. Виконавці разом з організатором встановлені та затримані", – сказав Луценко.

Він наголосив, що у більшості кримінальних проваджень стосовно переслідувань та нападів на громадських активістів правоохоронні органи мають успіхи у розслідуваннях, втім окремі діячі надмірно політизують питання, що є неприпустимим.

Як зазначили у ГПУ, іноземною стороною висловлено підтримку відомства у розслідуванні злочинів вказаної категорії.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: