fbpx
Сьогодні
11:10 16 Лис 2018

Влада Києва буде боротися з незаконною рекламою дзвінками: їм набридатимуть викликами щохвилини

Ті, хто розклеює незаконні рекламні оголошення у Києві будуть отримувати набридливі автоматичні дзвінки з вимогою усунути порушення.

Відповідне рішення "Про внесення змін до Правил благоустрою міста Києва" ухвалили депутати Київради.

Згідно з рішенням, розміщення оголошень має здійснюватись лише у спеціально призначених для цього місцях. Реклама, розміщена на інших елементах інфраструктури, має бути прибрана власником чи балансоутримувачем.

В разі самовільного розміщення реклами на контактний телефон, вказаний в оголошенні, будуть надходити автоматичні дзвінки з інформуванням про порушення правил благоустрою.

"Тож відтепер всі, хто незаконно розміщує рекламні оголошення, отримуватимуть набридливі телефонні дзвінки кожні кілька хвилин до усунення порушення та сплати штрафу у разі складання протоколу про адмінпорушення", – наводять в повідомленні слова заступника голови КМДА Валентина Мондриївського.

Крім того, рішення Київради передбачає демонтаж так званих брендмобілів – транспортних засобів, які де-факто виконують функцію пересувних рекламних щитів.

За підрахунками столичної влади, після втілення в життя оновлених правил розміщення реклами її кількість до кінця 2018 року має знизитись з семи тисяч наявних зараз до 4 390 по всій території Києва.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: