fbpx
Сьогодні
Фото 22:27 16 Лис 2018

Поблизу Шанхая відкрили перший у світі підземний готель

Поблизу китайського Шанхая відкрився п'ятизірковий готельний комплекс, зведений на місці колишнього кар'єру завглибшки 88 метрів.

Intercontinental Shanghai Wonderland, або Shimao Quarry Hotel фактично є першим в світі підземним готелем, повідомляє Xinhua.

З 18 поверхів готелю 16 розташовано нижче рівня землі, зокрема два під водою, де гості можуть споглядати за рибками в величезному акваріумі.

До послуг постояльців тут пропонують 336 номерів з панорамним краєвидом на кар'єр зі штучним водоспадом. Також тут можна зайнятися екстремальними видами спорту: скелелазінням і банджі-джампінгом.

Пятизвездочная «гостиница-карьер» открылась на востоке Китая!

Пятизвездочная «гостиница-карьер» открылась на востоке Китая!Комплекс Shimao Wonderland Intercontinental Hotel в составе более 330 номеров находится в окрестностях Шанхая. Гостиница расположена в карьере глубиной 88 метров. Из 18 этажей 2 находятся над землей, 14 – в карьере, еще 2 – под водой. Это первый подобный отель в Китае. Остановились бы вы здесь?

Posted by Синьхуа Новости on Thursday, November 15, 2018

На будівництво споруди пішло 12 років.

Наразі готель відкрився для запрошених гостей, але з 20 листопада він буде доступний для всіх охочих.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: