fbpx
Сьогодні
17:56 16 Лис 2018

Офіційно: Порошенко затвердив угоду з ЄС щодо макрофінансової допомоги

Президент України Петро Порошенко підписав закон про ратифікацію меморандуму щодо взаєморозуміння між Україною та Європейським Союзом про надання Україні макрофінансової допомоги ЄС в сумі до мільярда євро.

Про це повідомляє прес-служба голови держави.

Реалізація меморандуму надасть можливість Україні залучити додаткові фінансові ресурси Європейського Союзу в сумі до мільярда євро для їх подальшого направлення до державного бюджету, йдеться у повідомленні.

У президента нагадали, що передумовою отримання кожного з двох траншів макрофінансової допомоги ЄС на суму до 500 млн євро кожний є виконання низки узгоджених сторонами заходів із реалізації податкової та митної політики, боротьби з корупцією, здійснення малої приватизації, управління державними підприємствами, корпоративного управління в державних банках і банківського нагляду, подальших реформ у сферах енергетики, охорони здоров'я та соціального захисту.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: