fbpx
Сьогодні
12:28 16 Лис 2018

Неофіційно США, ЄС, Україна та РФ погодили план повернення Донбасу: деокупація буде після виборів, - Гриценко

Неофіційна група представників України, Росії, Європи та США уже узгодили план повернення Донбасу і це відбудеться після виборів в Україні.

Про це у програмі PRIME Скрипін розповів екс-міністр оборони Анатолій Гриценко, який каже що був учасником цих зустрічей.

За його словами, група поставили за мету знайти шлях, який би зміг повністю вирішити питання російської агресії та повернення окупованих територій назад до України.

"В ході цих зустрічей, які проводилися в Європі, ми вийшли на план, який дозволяє це реалізувати. Він передбачає застосування воєнних механізмів, поліцейських механізмів та по лінії Міністерства юстиції", – говорить Гриценко.

За його словами, він не може називати імена учасників, але щодо росіян, то серед них були впливові особи, які мають прямий контакт з Путіним.

"Вони мають доступ, можуть покласти напрацьований документ на стіл Путіна. Але, які незамарані, їхні руки не в крові. Трішки ліберальна частина російського істемблішменту", – сказав Гриценко.

За його інформацією, питання Донбасу буде остаточно вирішене після виборів в Україні, аби пройшла вже нова влада,  яка би не "кинула партнерів", як це "неодноразово робила нинішня".

Проте питання Крима там не обговорюється через різку позицію Путіна, який вважає його "закритим питанням".

В той же час, іноземні партнери мають намір домагатися повернення України до кордонів станом на березень 2014 року, до окупації півострова.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: