fbpx
Сьогодні
15:37 14 Лис 2018

СБУ прийшла з обшуками у велику IT-компанію у Вінниці, а власника зачинили у квартирі

Зараз у Вінниці СБУ проводить обшуки однієї з найбільших місцевих IT-компаній Letyshops.

Про це AIN повідомили у Вінницькій IT-асоціації.

Як повідомляє асоціація, обшуки проходять одночасно в офісі компанії за адресою проспекту Юності, 35А, і в квартирі директора і власника компанії.

Співробітники київського СБУ проводять слідчі дії за рішенням Печерського суду Києва, але представникам компанії ніяких документів не пред'являли.

"Представники СБУ закрили директора і власника Letyshops Ігоря Гнатовського в його ж особистої квартирі. Представників правоохоронних органів в квартиру не впускають, адвоката впустили ", – йдеться у повідомленні.

За словами Дмитра Софіна, голови Вінницької IT-асоціації, який був присутній при обшуку, адвоката до власника компанії пустили тільки після виклику поліції.

"Понятих не було, свідків не було, коли викликали поліцію, співробітники СБУ надали їм документи, на підставі яких проводиться обшук, але адвокатам їх не показали", – говорить він.

Діяльність компанії, за його словами, повністю зупинена і причин для обшуку не називають.

Даних про те, вилучається чи техніка та документи в офісі компанії, немає.

Letyshops – це кешбек-сервіс з основним офісом у Вінниці. Сервіс компанії працює так: користувач реєструється на сайті компанії, після чого робить купівлю на партнерських сайтах.

Після покупки користувачеві нараховується кешбек, в залежності від магазину, він може складати як 1%, так і 30%. Якщо протягом 30 днів покупець не повертає товар назад в магазин, він отримує виплату.

Сумарна виручка магазинів від клієнтів, яких привела команда Гнатовського, становить $35 млн.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: