fbpx
Сьогодні
18:14 14 Лис 2018

Бойко виходить з "Опоблоку" і створює нову партію

Співголова фракції Опозиційний блок Юрій Бойко заявив, що його нова "Опозиційна платформа – За життя" буде трансформована в політичну партію.

Бойко буде змушений вийти з Опоблоку, оскільки згідно із законом про політичні партії, членство в двох партіях виключено, пише УНІАН

"Наша об'єднана платформа буде трансформуватися в політичну партію", – повідомив Бойко в ефірі телеканалу 112 Україна.

За словами Бойка, найближчим часом до його політичної платформи приєднаються ще кілька громадських організацій і політсил.

Нагадаємо, 9 листопада Юрій Бойко і лідер партії "За життя" Вадим Рабинович підписали угоду про створення "Опозиційної платформи – За життя". Бойко заявив, що Опоблок і партія "За життя" висунуть єдиного кандидата на президентські вибори, які відбудуться в березні 2019 року.

У свою чергу депутат від Опоблоку Вадим Новинський заявив, що рішення Бойка створити спільний проект з Рабиновичем є суто приватним рішенням і до Опоблоку ніяк не відноситься.

Співголова Опоблоку Борис Колесніков анонсував на 12 листопада з'їзд партії, на якому діям Бойка буде дана відповідна оцінка. Однак політрада Опоблоку не підтримала його пропозицію про скликання з'їзду партії.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: