fbpx
Сьогодні
09:25 13 Лис 2018

Продюсери зі США знімають перший міжнародний серіал у Києві, - Кличко

У столиці України команда кінорежисерів світового рівня розпочала зйомку міжнародного серіалу.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко на сторінці у Facebook.

"Відомі європейські та американські продюсери і автори разом з групою "1+1 медіа" зніматимуть у нашому місті перший міжнародний серіал", – написав Кличко.

За його словами, дистрибуція проекту планується для одного з світових платформ.

"13 листопада вже стартують зйомки пілоту в Києві. Сьогодні в посольстві Норвегії в Україні відбулося підписання меморандуму про таку співпрацю. Місто зі свого боку теж надасть необхідного сприяння і допомоги", – зазначив Кличко.

Зокрема, над проектом міжнародного серіалу буде працювати команда американських і норвезьких сценаристів і продюсерів. Знімати буде норвезька компанія Evil Doghouse Production разом з українським "1 + 1 Продакшн".

Серіал Jonathan Fort розповість про життя колишнього боксера, який отримує нову і небезпечну роботу в посольстві Норвегії в Україні.

За сюжетом 80% проекту зніматимуть в Києві та Одесі.

Меморандум про співпрацю підписали претендент на "Оскар", норвезький продюсер Егіл Одегард, автор ідеї і режисер Варон Бонікос, номінант кінопремії Еммі – американський письменник і продюсер Джеремі Чілнік, генеральний директор "1 + 1 медіа "Олександр Ткаченко і популярний норвезький актор, в минулому відомий футболіст, Карью.

Також знімальна група веде переговори про залучення в проект декількох голлівудських зірок.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: