fbpx
Сьогодні
09:45 12 Лис 2018

Президент привітав з уродинами полковника Гордійчука, який захопив Савур-Могилу силами спецназу в тилу ворога

Сьогодні день народження в полковника Ігора Гордійчука – командира спецназу, який в 2014 році захопив стратегічно важливу Савур-Могилу, діючи в тилу ворога.

Про його уродини нагадав президент Петро Порошенко.

У 2014 році полковник Ігор Гордійчук очолював загін спецназу і під час виконання завдань в тилу противника одним з перших взяв вершину Савур-Могили.

"Саме Ігор Володимирович останнім пішов з висоти та рейдовими діями по тилах противника вивів особовий склад з-під вогню", – пише він.

Гордійчука було тяжко поранено у ході стримування атак окупантів, він два місяця пролежав у лікарні у боротьбі за своє життя.

"Дякую вам за мужність і звитягу, яку ви проявили, захищаючи Батьківщину. Дякую за те, що очолили Військовий ліцей імені Богуна і на вашому героїчному прикладі мужніє нове покоління українських воїнів", – пише президент.

"Щиро вітаю нашого Героя з Днем народження. Україна пишається вами – незламним бійцем зі сталевою волею до перемоги", – додав він.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: