fbpx
Сьогодні
Фото, відео 21:31 12 Лис 2018

Двотижневе пекло на кордоні: як живуть врятовані вівці, і чому вони продовжують вмирати

Отару овець, яка два тижні перебувала без води і їжі в порту Чорноморськ, після поїздки в місто Тульчин Вінницької області, де тварин повинні були утилізувати, вчора привезли на територію готельного комплексу «Сахалін», що на 16-му кілометрі траси Одеса-Київ.

Як передає «Думська», отару розмістили в кількох величезних залізобетонних гаражах. Їх годують, поять, але без втрат не обходиться.

За словами Сергія, який буде доглядати за отарою 21 день (рівно стільки вони пробудуть в «Сахаліні» на карантині), після повернення отари з Тульчина вже померли п'ять овець, стан ще шести викликає побоювання.

«Здорових, рухливих ми розмістили в одному приміщенні, а слабких, які не стоять на ногах, в іншому, – розповідає Сергій. – Поки померли 5 овець, але як ви бачите, серед тих шести, які лежать, дві зовсім погані».

Сергій зазначив, що овець кожен день оглядає ветеринар, а тим часом він з помічником майструє для отари годівниці, перевертає лежачих тварин.

Вівці

Фото dumskaya.net

«По-хорошому отару треба вигнати попасти, так у них більше шансів на поправку, але ветеринар каже, що треба витримати їх закритими 21 день, а потім їх розберуть волонтери», – нарікає співрозмовник.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: