fbpx
Сьогодні
18:17 12 Лис 2018

Два міста України оголосили надзвичайний стан через відсутність опалення

У понеділок, 12 листопада, місто Сміла Черкаської області та місто Шепетівка Хмельницької області оголосили надзвичайний стан через відсутність опалення.

Про це повідомив голова Асоціації міст України, мер Києва Віталій Кличко.

У місті Сміла з понеділка, 12 листопада, запроваджують надзвичайний стан через відсутність опалення. Навчальні заклади закриють на невизначений час, без тепла залишилися житлові будинки, лікарні, дитячі садки та школи 80-тисячного міста. Така сама ситуація виникла у місті Шепетівка Хмельницької області. Залишається без тепла і частина Кривого Рогу.

Кличко звернувся до президента Петра Порошенка та Кабміну з проханням невідкладно втрутитися у ситуацію зі зривом опалювального сезону в цих містах.

"Газу містам, де сьогодні мерзнуть люди, не дає НАК Нафтогаз. Ми у Києві цю історію із відсутністю газу пройшли і врегулювали її. Але я знаю, як це непросто. Та нас ця проблема торкнулася влітку. Сьогодні ж тисячі людей мерзнуть!…На жаль, повторюється ситуація, коли державні чиновники – керівництво Нафтогазу – займають недержавницьку позицію. І тому я звертаюся до Президента, до уряду невідкладно втрутитися у цю ситуацію", – заявив Кличко.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: