fbpx
Сьогодні
19:53 11 Лис 2018

Трамп у Парижі зустрівся з Порошенком. Путіна проігнорував

У Парижі відбулася коротка зустріч Президента України Петра Порошенка і Президента США Дональда Трампа.

Про це глава держави розповів журналістам за результатами свого робочого візиту до Парижа 10-11 листопада, повідомляє Укрінформ.

«Учора відбулася зустріч і коротке обговорення на полях форуму (Паризький форум заради миру – ред.) у тому числі із Президентом Сполучених Штатів Америки. За підсумками цього обговорення сьогодні відбулася зустріч міністра закордонних справ України Клімкіна і державного секретаря США Помпео. Можу наголосити про домовленість про проведення 16 листопада комісії зі стратегічного партнерства у Вашингтоні на рівні міністрів закордонних справ. Ми домовилися відновити її роботу», – сказав Порошенко.

При цьому Трамп і Путін так і не зустрілися під час заходів зі вшанування 100-ї річниці після завершення Першої світової війни у Франції.

Це констатував у неділю російський президент, повідомило американське інформагентство Associated Press.

"Путін сказав, що він і Трамп вирішили не переривати графік заходів (до 100-ї річниці після завершення Першої світової війни – ред.) окремою зустріччю", – зазначає інформагентство.

Кремлівський лідер також зауважив, що очікує зустрічі з Трампом наприкінці листопада – на початку грудня під час саміту G-20 у Аргентині.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: