fbpx
Сьогодні
17:40 11 Лис 2018

Фейкові "вибори" замість виконання Мінських угод: Волкер жорстко оцінив дії Росії на Донбасі

Спеціальний представник Держдепу США у справах України Курт Волкер заявив, що Росія замість виконання Мінських угод дотує ватажків бойовиків і проводить псевдовибори на окупованих нею територіях.

Про повідомляє прес-служба посольства США в Україні у Twitter із посиланням на Волкера.

"Мета США на сході України – допомогти людям, про яких Росія твердить, що дбає, і допомогти виконати зобов'язання, на які Росія погодилася. Ми хочемо допомогти Росії виконати обіцяне нею", – йдеться у повідомленні.

Волкер наголосив, що "замість виконання Мінських угод і руху до миру в Україні, Росія дотує корумпованих "лідерів" Донбасу, навчає і оснащує незаконні збройні формування, закріплює статус-кво через бутафорські "вибори" і блокує дипломатичний прогрес".

"Так звані "народні республіки" не мають місця в Мінських угодах і є нелегітимними органами, підтримуваними російською військовою міццю, і створені Росією для управління українською територією, яку вона контролює силою", – додав спецпредставник США.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: