fbpx
Сьогодні
11:55 10 Лис 2018

Український поліцейський став першим на міжнародних спортивних змаганнях IRONMAN

Поліцейський з Дніпра Святослав Цвєтков тріумфував на світових спортивних змаганнях "IRONMAN", які відбулися в Туреччині.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Дніпропетровської області.

Український спортсмен, поліцейський проплив 1,9 км у Середземному морі, потім 90 км проїхав на велосипеді, після чого пробіг 21 км. І все це без відпочинку за 3 години 56 хвилин 23 секунди. Він показав найкращий результат серед 1700 спортсменів з різних країн світу.

Взагалі Цветков — багаторазовий призер кубків Європи з тріатлону, чемпіон України з офіцерського триборства МВС та старший інспектор тренінгового центру ГУНП.

Примітно, що кожен день Цветков наставляє та мотивує поліцейських Дніпропетровщини займатися спортом та досягати своєї мети.

Зауважимо, що загалом день спортсмена-поліцейського починається з півторагодинних тренувань з бігу, плавання чи їзди на велосипеді. Після цього Святослав готовий приступити до робочого дня. Ще стільки ж часу присвячує вечірнім тренуванням. В обід, якщо випадає вільна хвилина, робить фізичні вправи. Саме завдяки такому напруженому графіку занять поліцейський Цветков чотири рази поспіль займав призові місця на кубках Європи із тріатлону.

Поліцейський з Дніпра став першим у світових змаганнях IRONMAN . Український спортсмен, поліцейський Святослав Цветков…

Posted by Поліція Дніпропетровської області on Thursday, November 8, 2018

Рубрика:
Спорт

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: