fbpx
Сьогодні
16:39 10 Лис 2018

Daimler і Bosch представлять безпілотне таксі в Каліфорнії

Daimler, материнська компанія Mercedes, і постачальник техніки Bosch через рік після рішення про співпрацю готові представити тестовий проект автономних авто.

Випробування почнуться в другій половині 2019 року, пише Engadget.

Пробна поїздка на автоматизованих автомобілях Mercedes-Benz S Class буде доступна за запитом в коридорі Сан-Карлос – Стівенс-Крік між центром міста і заходом Сан-Хосе. Машини оснастять спеціалізованими комп'ютерами для безпілотних автомобілів NVIDIA Drive Pegasus.

Імовірно, поїздки в такому таксі будуть безкоштовними – нещодавно влада Каліфорнії дозволили компаніям перевозити пасажирів на безпілотних автомобілях саме з такою умовою.

"Ми повинні переглянути міські перевезення. Автоматичне водіння допоможе нам скласти картину майбутнього міського трафіку", – говорить доктор Стефан Хонле, старший віце-президент з автоматичного управління в Bosch.

Місто Сан-Хосе – третє за величиною в Каліфорнії. Очікується, що протягом наступних двох років його населення збільшиться на 40%, тому міські чиновники дуже хочуть побачити, як автоматизовані технології допоможуть вирішити зростаючі транспортні проблеми.

Рубрика:
Авто

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: