fbpx
Сьогодні
16:21 09 Лис 2018

В "Опоблоці" розкол: Новинський каже, що Бойка не уповноважували зливатися з Рабіновичем

Нардеп "Опозиційного блоку" Вадим Новинський каже, що партія не уповноважувала їхнього лідера Юрія Бойка підписувати угоди про злиття з партією Рабіновича "За життя".

Про це він розповів у коментарі "Українській правді"

"У нас, у партії "Опозиційний блок", нічого не відбулося. Партія не уповноважувала Бойка підписувати жодні документи з Рабіновичем", – зазначив нардеп.

За його словами, Бойко це зробив як приватна особа, а партія ніяких рішень про об'єднання з будь-ким не приймала.

Щоб розібратися у ситуації, після такого рішення Бойка, партія зустрінеться у понеділок на засіданні політради.

"Ми вели переговори щодо висування єдиного кандидата у президенти від опозиційних сил, але жодного рішення ухвалено ще не було. Ми вважаємо, що наш кандидат має скласти реальну конкуренцію владі, а не бути на підтанцівці у Петра Порошенка. А пани Бойко і Льовочкін зараз, схоже, хочуть вступити у партію "За життя". Буде у них "За життя", – заявив Новинський.

Нардеп знову наголосив, що ініціативи Бойка і Рабіновича – це їхні приватні дії, а "Опоблок" жодних рішень щодо цього не приймав.

Як повідомлялося, 9 листопада Бойко і Рабинович заявили в кулуарах Верховної Ради, що запрошують всі опозиційні сили до об'єднання на базі їхньої платформи.

Нардепи підписали угоду про створення "Опозиційної платформи – За життя".

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: