fbpx
Сьогодні
17:28 09 Лис 2018

Сенцов із в'язниці керує постановкою своєї п'єси в київському театрі та готує до видання книгу

Незаконно засуджений у РФ український режисер Олег Сенцов дистанційно керує постановкою п'єси в Києві і готує до видання книгу.

Про це заявив заступник директора Федеральної служби виконання покарань (ФСВП) Росії Валерій Максименко, передає російське видання TAСС.

"Що стосується його здоров'я, то зі здоров'ям (після тривалого голодування) у нього все чудово. Він сповнений сил і творчих планів", – заявив Максименко.

За його словами, Сенцов дистанційно керує постановкою своєї п'єси "Номери", прем'єра якої повинна пройти в грудні у Києві.

"Це – п'єса-антиутопія, де сатирично відображені відносини між людьми", – сказав Максименко.

За його словами, Сенцов планує також написати книгу, а також відіслати до видавництва для публікації збірник оповідань про своє дитинство п'ятьма мовами.

"Перший пілотний екземпляр книги з автографом він планує подарувати керівництву ІК-8 (де він відбуває покарання), тому що вважає, що до нього ставляться як личить, не порушують його прав, претензій до керівництва колонії у нього немає", – заявив очільник російського ФСВП.

Він також розповів, що Сенцов у колонії перечитує "Війну та мир" Льва Толстого та вивчає англійську мову, готуючись до майбутнього звільнення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: