Садовий назвав Гандзюк “лідером відкатів по Херсону”: оприлюднено аудіозапис

Оприлюднено аудіозапис, на якому мер Львова Андрій Садовий різко висловлюється на адресу херсонської активістки та чиновниці Катерини Гандзюк.

Про це повідомляє Інформатор.

До видання потрапив аудіозапис телефонної розмови людини, голос якої дуже схожий на голос Андрія Садового. На записі мова йде про Катерину Гандзюк.

Нещодавно депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук, який ввійшов до складу ТСК по розслідуванню замаху на Катерину Гандзюк, повідомив, що мер Львова Андрій Садовий доручав херсонському осередку "Самопомочі" збирати компромат на Гандзюк, коли вона ще була живою.

Мосійчук отримав запис розмови від Інформатора і направив його у Генеральну прокуратуру України. Опрацювавши аудіозапис, ГПУ відповіла на звернення Мосійчука, підтвердивши його автентичність.

В Генпрокуратурі також повідомили, що наразі вирішується питання про реєстрацію зазначених відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

На аудіо не чути, з ким розмовляє мер Львова. Своєму співрозмовнику чиновник каже: "З приводу цієї Гандзюк з Херсону. Щоб ти розумів – вона є лідером корупції в міській раді. Вона біля мера «права рука». Це її ідея, щоби всі депутати очолювали комунальні підприємства – вісімнадцять депутатів очолюють комунальні підприємства. Вона лідер «відкатів» по місту. Все йде через неї".

На записі Садовий звинувачує Гандзюк у розвалі місцевого осередку "Самопомочі".

"Я був у Херсоні, говорив з громадськістю, з підприємцями. Вони просто в шоці! Вони в шоці, як з неї зараз ліплять героя – з людини, яка має бути в ув'язненні", – обурюється Садовий.

Андрій Садовий підтвердив на своїй сторінці у Facebook, що на аудіозапису зафіксовано його голос.

"Моя реакція була емоційною і неадекватною після публічних зустрічей з місцевими підприємцями в Херсоні, від яких я і отримав інформацію, про яку йде мова на записі. Запис від 27 серпня 2018 року. Шкодую, що тоді так висловлювався і приношу вибачення тим, кого це зараз стосується. З Катериною особисто знайомим не був. Доказів, які би підтверджували факти корупції, про які мені говорили в Херсоні, я так і не отримав", – написав мер Львова.

Свіжі дописи

  • Новини

NYT: Північноатлантичний Альянс розглядає відправку військ в Україну, проте не для участі в боях

Союзники по НАТО поступово наближаються до рішення відправити в Україну свої війська, щоб вони могли… Читати більше

Thursday May 16th, 2024
  • Новини

На Харківщині за час зведення фортифікаційних споруд загинули 4 будівельники, ще 15 отримали поранення, – ОВА

У Харківській області внаслідок російських обстрілів чотири людини загинули та 15 отримали поранення різного ступеня… Читати більше

Thursday May 16th, 2024
  • Новини

Український бренд створив колекцію благодійних вишиванок для фонду “Землячки”

До Дня вишиванки український бренд GAPTUVALNYA створив ексклюзивні вишиванки з символікою громадської організації "Землячки", які… Читати більше

Thursday May 16th, 2024
  • Новини

Українським Силам оборони вдалося додати впевненості на напрямку Вовчанська, – Зеленський

Російські обстріли на напрямку Вовчанська Харківської області не припиняється, втім українські оборонці там впевнено тримають… Читати більше

Thursday May 16th, 2024
  • Новини

В Одеській області відкрили міжнародний пункт пропуску “Рені” між Україною та Молдовою

16 травня після реконструкції в Одеській області відкрили міжнародний автомобільний пункт пропуску "Рені" між Україною… Читати більше

Thursday May 16th, 2024
  • Новини

Зеленський: Україна готується до всіх варіантів, оскільки рф намагається розширити війну

Країна-агресорка російська федерація намагається розширити війну, проте Україна готується до всіх варіантів розвитку подій. Про… Читати більше

Thursday May 16th, 2024

Цей сайт використовує Cookies.