fbpx
Сьогодні
Фото 15:22 08 Лис 2018

В Охматдиті встановили навчальні світлофори через велику кількість ДТП з дітьми

У дитячій лікарні Охматдит встановили комплекс зі світлофорів та дорожніх знаків для навчання маленьких пацієнтів.

Про це повідомляє Центр організації дорожнього руху Києва.

Відповідні роботи було виконано за зверненням громадської організації Small Heart with Art (Маленьке серце з мистецтвом).

"Ми відгукнулися на ініціативу громадської організації "Маленьке серце з мистецтвом", яка реалізує проект Школа Супергероїв​ для маленьких пацієнтів Національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит. І разом розпланували та обладнали світлофорами та дорожніми знаками територію для підвищення обізнаності дітей та підлітків правилам дорожнього руху", – зазначив Віктор Черній, директор "Центру організації дорожнього руху".

В рамках навчального комплексу було змонтовано два світлофори – "транспортний" та "пішохідний", а також дорожні знаки – "пішохідний перехід", "головна дорога", "надати дорогу".

Враховуючи, що серед пацієнтів – діти з обмеженими можливостями, світлофорні об'єкти обладнані пристроєм звукового оповіщення.

"Увага у лікарні "Охматдит" до питань безпеки дорожнього руху невипадкова – адже чимало маленьких пацієнтів опинилися тут саме через ДТП", – йдеться у повідомленні.

У 2016 році у травматологічному пункті лікарні було зафіксовано 335 ДТП та нещасних випадків з 353 дітьми, серед яких 222 – віком до 14 років.

2017 року статистика також невтішна: 272 ДТП та нещасних випадки, медична допомога була надана 285 діткам, з них 191 – діти віком до 14 років.

Охматдит світлофори Охматдит світлофори

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: