fbpx
Сьогодні
12:52 08 Лис 2018

Скандал з чиновником Нацполіції в Tinder: Варченко все заперечує, Геращанко теж

Радник Авакова Анатолій Геращенко та співробітник Нацполіціі Олександр Варченко заперечують, що останній погрожував студентці Наталі Бурейко.

Відповідний допис Геращенко зробив у Facebook.

Так, останнім часом в соціальних мереж стала поширюватися інформація про те, що високопоставлений співробітник Нацполіціі Олександр Варченко погрожував студентці Наталі Бурейко, бо вона відмовила йому у залицяннях і він пригрозив їй долею Катерини Гандзюк.

"Судячи з усього і Олександр Варченко і Наталя Бурейко і користувачі соціальних мереж стали жертвами добре продуманої і цинічною провокації", – пише Геращенко.

За його словами, хакери з використанням публічних фотографій Варченка зареєстрували аккаунт у соціальній мережі знайомств від його імені і почали там листуватися з Наталею Бурейко.

"Листування почалася з традиційних загравань, але потім режисери цієї провокації стали погрожувати Наталі від імені Варченка, роблячи акцент на тому, що він як співробітник силових структур, може розправитися з дівчиною з використанням свого службового становища", – пише нардеп.

У підсумку Наталя була доведена до відчаю і зробила публічну заяву про те, що їй загрожує співробітник Національної поліції.

За словами радника Авакова – це провокація, яка "має збурити  чергову хвилю ненависті в суспільстві до Національної поліції".

А сам правоохоронець пише, що це фейк та "інформаційна атака на нього та його сім'ю".

А от сама Наталія впевнена, що погрожував їй саме поліцейський.

"Вчора мені прислали квіти і відрубані пташині лапки. Олександр написав, що це він … Цю людину звуть Олександр Варченко. Його посада називається: "заступник голови департаменту захисту економіки Національної поліції України". В даний час я беззахисна і не знаю, до кого звернутися. Я не знаю, що мені робити … Будь ласка, допоможіть ", – звернулася Бурейко до людей у соцмережі.

За її словами, їй продовжують надходити погрози.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: