fbpx
Сьогодні
14:12 08 Лис 2018

Скандал з чиновником Нацполіції в Tinder: студентка написала заяву до прокуратури і каже про переслідування

Студентка Наталія Бурейко написала заяву у прокуратура на чиновника Нацполіції Варченка через погрози та переслідування і каже, що невідомі почали шукати її повсюду.

Про це вона пише у Facebook.

"О 9-й ранку подала заяву про погрози і переслідування в прокуратуру. Спасибі всім, хто допоміг скласти текст заяви в особистих повідомленнях", – написала вона.

За її словами, вчора після допису про переслідування до її батьків приїхали додому невідомі люди і розпитували де вона.

"Чим дуже налякали моїх близьких. Мені було не до соцмереж. Інші люди намагалися шукати мене в гуртожитку і чергували поблизу, наскільки я знаю, всю ніч", – пише вона.

Вона точно не знає, ким були ті невідомі, але через це вона змушена тікати і не стане розкривати своє місце перебування.

"Також моїх родичів залякують тим, що відкрито кримінальну справу за неправдиві свідчення, нібито про це заявив якийсь депутат", – зазначила дівчина.

Вона додала, що буде інформувати про кожен свій крок публічно і цьому ніхто не завадить.

"Якщо ви вирішите забрати мій телефон, видалити публікації і позбавити зв'язку з навколишнім світом – мої знайомі продовжать це робити за мене", – додала вона.

Наталія Бурейко Наталія Бурейко

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: