fbpx
Сьогодні
Фото 09:52 07 Лис 2018

Власники "євроблях" приїхали на мітинг до Ради, поліція та Нацгвардія посилюють охорону

Через мітинг власників авто на єврономерах, до будівлі Верховної Ради були відправлені підрозділи поліції та Національної гвардії.

Про це повідомляє прес-центр Нацполіції.

"У Києві заплановано проведення кількох заходів, більшість із яких проходитимуть в урядовому кварталі", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що посилені наряди будуть патрулювати у місцях проведення акцій та прилеглої до них території: на станціях метро та на зупинках громадського транспорту.

"Патрульні поліцейські стежать за безпекою дорожнього руху та допомагають водіям обирати зручні маршрути проїзду", – повідомили в поліції.

Водночас, біля Верховної Ради встановили сцену активісти " Авто-Євро-Сили", які проводять у середу мітинг з вимогою прийняти їхні правки до законів №8487, №8488.

"У разі неприйняття вимог протестувальників, щодо доступного розмитнення ніхто не гарантує не початок масових безтрокових акцій непокори в кожній області України", – пишуть активісти у Facebook.

Мітинг євроблях Мітинг євроблях Мітинг євроблях Мітинг євроблях Мітинг євроблях

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: