fbpx
Сьогодні
21:22 07 Лис 2018

Співпраця з бойовиками: екс-інженер "Радіо ДНР" із Краматорська отримав 3 роки ув'язнення

Жителя Краматорська, який під час окупації міста бойовиками працював інженером радіостанції "Радіо ДНР", засудили до 3 років ув'язнення з випробувальним терміном на 2 роки.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Донецької області.

"Під час судового розгляду встановлено, що з травня по липень 2014 року 38-річний чоловік, перебуваючи в захопленій терористами будівлі виконавчого комітету Краматорської міської ради, а в подальшому – за місцем розташування місцевої радіокомпанії з більш потужною радіоапаратурою та площею охоплення сигналом, технічно забезпечував ведення радіопередач, метою яких була агітація населення на підтримку так званої "ДНР", – йдеться в повідомленні прокуратури.

Таким чином підсудний, сказано в повідомленні, "допомагав учасникам злочинної організації в умовах гібридної війни чинити опір законній владі України і шкодив громадській безпеці рідного міста".

При винесенні вироку суд врахував щире розкаяння колишнього інженера і активне сприяння розкриттю злочину з його боку, не призначивши обвинуваченому реального тюремного терміну.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: