fbpx
Сьогодні
13:28 06 Лис 2018

Організатора вбивства Гандзюк уже затримали, - Порошенко

Президент України Петро Порошенко заявив, що правоохоронці уже спіймали організатора вбивства активістки Катерини Гандзюк.

Про це він заявив під час зустрічі зі студентами у Національній бібліотеці імені В.І. Вернадського, повідомляє Укрінформ.

"Виходячи з інформації, яку мені надали представники правоохоронних органів, цей злочин значною мірою розкритий – знайдений вбивця, помічники, які зізналися, затриманий організатор", – сказав Порошенко.

Однак він не назвав ім'я організатора злочину.

Водночас він зауважив, що злочин ще не розкритий до кінця, і висловив упевненість, що потрібно продовжувати роботу.

"Після того, як справа перекваліфікована на вбивство, їм загрожує найвища, пожиттєва міра покарання", – підкреслив глава держави.

Порошенко також запевнив, що усі версії слідства, яких наразі, за його словами, більше 20-ти, відпрацьовуватимуться належним чином.

Відома в Херсоні активістка, волонтер, співробітниця міської ради Катерина Гандзюк, яку влітку облили сірчаною кислотою, померла 4 листопада в лікарні. За попередньою інформацією, у неї відірвався тромб. Жінці було 33 роки.

Напад на Гандзюк стався 31 липня. Невідомі облили її сірчаною кислотою, внаслідок чого вона дістала хімічні опіки і частково втратила зір. Гандзюк перенесла більше 10 операцій. З 1 серпня вона перебувала в опіковому центрі Києва.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: