fbpx
Сьогодні
20:22 05 Лис 2018

Вбивство Гандзюк: в СБУ заявили, що досі не отримали всіх документів у справі

Керівник апарату голови СБУ Ігор Гуськов заявив, що в СБУ досі не надійшли всі матеріали справи про напад на активістку Катерину Гандзюк, яку облили кислотою 31 липня і яка померла після цього в лікарні 4 листопада.

Про це передає Радіо НВ.

"Ми очікуємо на документи, вони надійдуть до ранку. Провадження як стосовно виконавців, так і стосовно замовника передано до СБУ. Провадження розширюють наші можливості щодо розкриття цього злочину і встановлення його замовника або замовників", – заявив Гуськов.

За його словам, СБУ тісно співпрацює з МВС та здійснює свої заходи для розслідування цього провадження. Керівник апарату голови СБУ також запевнив, що про засекречення справи не йдеться, однак ст.222 Кримінально-процесуального кодексу регламентує порядок, межі та спосіб розголошення даних досудового провадження.

"У мене поки санкції на оприлюднення немає. В оприлюдненні інформації зацікавлений перш за все замовник вбивства. Тому закликаємо активістів не вимагати від нас оприлюднення кожного кроку", – заявив Гуськов.

Він додав, що відомство зацікавлене в тому, щоб завершити розслідування справи у стислі терміни та зазначив, що завдання СБУ – "зібрати таку доказову базу, щоб це було підставою для вироку суду".

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: