fbpx
Сьогодні
21:43 05 Лис 2018

У РПР заявили, що влада хоче створити у Раді "ручну" комісію з розслідування нападів на активістів

Представники фракцій БПП та "Народний фронт" у Верховній Раді намагаються створити контрольовану тимчасову слідчу комісію, яка аналізуватиме результати розслідувань стосовно нападів на громадських активістів.

Про це повідомив юрист антикорупційної групи "Реанімаційний пакет реформ" Олександр Лємєнов у Facebook.

Він наголосив, що влада вигадала наявність конфлікту інтересів, аби не допустити народного депутата Мустафу Наєма до складу ТСК.

"Хочуть створити абсолютно підконтрольну тимчасову слідчу комісію у Верховній Раді, що аналізуватиме результати розслідувань стосовно нападів на представників громадського сектору. Мустафа Наєм залишився поза межами ТСК, видумали "конфлікт інтересів". З наших партнерів в Раді залишили лише Олену Сотник, Ігоря Луценко, Ганну Гопко", – обурився Лємєнов.

Інформацію в коментарі "Українській правді" підтвердив Мустафа Наєм.

"Це правда. Фракція БПП відмовилася включати мене в комісію через те, що мій брат – адвокат Катерини Гандзюк. Але мій брат не адвокат", – сказав Наєм.

Олександр Лємєнов звертає увагу на те, що влада всіма силами намагається контролювати безпекові питання. В ТСК планують допустити окрім членів БПП, представників "Народного Фронту" і "Опозиційного блоку".

Це фініш. Повний треш і угар. Провладні еліти геть вийшли з розуму. Хочуть створити абсолютно підконтрольну тимчасову…

Posted by Олександр Лємєнов on Monday, November 5, 2018

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: