fbpx
Сьогодні
Заява 16:27 05 Лис 2018

Transparency International: влада повинна діяти швидко, щоб покарати винних у вбивстві Гандзюк

Фото УП

Міжнародна правозахисна організація Transparency International, коментуючи смерть активістки Катерини Гандзюк, закликала владу України діяти швидко, щоб притягнути винних до відповідальності.

У заяві організації йдеться, що українське керівництво має вжити рішучих заходів для врегулювання ситуації, а українські міжнародні партнерські організації та іноземні уряди вимагати від української влади зосередити увагу на відсутності прогресу у випадках нападу на активістів.

"Існує тривожна тенденція того, що громадянське суспільство залякують і атакують в усьому світі, і Україна демонструє жахливий приклад цього", – зазначила глава Transparency International Делія Феррейра Рубіо.

Незважаючи на затримання підозрюваних у нападі на активістку, правоохоронні органи досі не визначили тих, хто наказав це зробити, відзначають в організації.

"Наша глобальна антикорупційна мережа буде продовжувати стежити за розслідуванням нападів на активістів", – додала Феррейра Рубіо.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: