fbpx
Сьогодні
12:25 05 Лис 2018

Справу про вбивство Гандзюк передали до СБУ

Поліція каже, що виконала всі необхідні слідчі дії у справі про вбивство активістки Катерини Гандзюк і передала провадження до СБУ.

Про це інформує прес-служба МВС.

"Поліція виконала всі необхідні слідчі дії у рамках своїх повноважень та за рішенням Генеральної прокуратури України, яке було прийнято сьогодні, 5 листопада, передала справу до Головного слідчого управління Служби безпеки України", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що в межах повноважень поліція допитала як свідків 367 осіб, призначила 21 судову експертизу, провела 9 обшуків, 4 слідчі експерименти, 26 оглядів, 100 негласних слідчих дій щодо 31 особи.

У відомстві переконані, що це дасть змогу слідчим СБУ об'єднати провадження і вести досудове розслідування з моменту планування до фактичного закінчення.

Відома в Херсоні активістка, волонтер, співробітниця міської ради Катерина Гандзюк, яку влітку облили сірчаною кислотою, померла 4 листопада в лікарні. За попередньою інформацією, у неї відірвався тромб. Жінці було 33 роки.

Напад на Гандзюк стався 31 липня. Невідомі облили її сірчаною кислотою, внаслідок чого вона дістала хімічні опіки і частково втратила зір. Гандзюк перенесла більше 10 операцій. З 1 серпня вона перебувала в опіковому центрі Києва.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: