fbpx
Сьогодні
22:18 05 Лис 2018

Друзі Гандзюк вимагають виключення з тимчасово-слідчої комісії депутата Геращенка

У тимчасово-слідській комісії не може бути депутатів, які стоять за спинами убивць Гандзюк. Ця заява була опублікована на сторінці спільноти "Хто замовив Катю Гандзюк?" у Facebook.

"У складі ТСК можуть опинитися депутати, що розповсюджували неправдиву інформацію про перебіг розслідування нападу на Катю Гандзюк та інших активістів, а також однопартійці тих, хто, на думку друзів Каті, стоїть за спинами замовників її вбивства. 

До складу ТСК, за заявами фракцій делеговані: БПП: Булгак, Король, Алексєєв, Карпунцов, Суслова; НФ: Геращенко, Висоцький, Алексєєв; БЮТ: Луценко; Самопоміч: Сотник; Опоблок: Павленко; Позафракційні: Геращенко, Гопко.  

Ми переконані, що

– Участь Антона Геращенко в ТСК є неприпустимою. Наявність у складі цієї комісії, що має розслідувати напади на активістів та їх умисні вбивства радника міністра внутрішніх справ, який розповсюджує у ЗМІ недостовірну інформацію про напади та результати розслідування – ставить під сумнів адекватність та добропорядність роботи всієї комісії. Вважаємо, що депутат Антон Геращенко як радник міністра внутрішніх справ Арсена Авакова має завдання прикривати систему, що має пряме відношення до злочинів, скоєних проти громадських активістів. Ми вимагаємо виключити даного депутата зі складу цієї ТСК.

– Ми категорично проти створення ТСК з числа депутатів, які мають прямі конфлікти інтересів щодо прозорості та незаангажованості діяльності такої комісії відносно органів правопорядку.

– Ми вимагаємо включити до складу комісії народного депутата Мустафу Найєма, який за нашим проханням разом з колегами ініціював створення ТСК. Найєм не був включений в комісію через надуманий конфлікт інтересів, ніби його рідний брат є одним з адвокатів вбитої Катерини Гандзюк, що не відповідає дійсності. Дуже дивно чути про конфлікт інтересів від фракції, де однією із заступниць Голови є Ірина Луценко дружина Генерального прокурора України.

Ми вимагаємо призначити головою комісії народного депутата, що викликає довіру в громадянського суспільства. І не є агентом прогнилої правоохоронної системи", – йдеться у офіційній заяві.

У ТСК НЕ МОЖЕ БУТИ ДЕПУТАТІВ, ЯКІ СТОЯТЬ ЗА СПИНАМИ УБИВЦЬ ГАНДЗЮК – ЗАЯВАПісля смерті Каті БПП та НФ розблокували…

Posted by Хто замовив Катю Гандзюк? on Monday, November 5, 2018

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: