fbpx
Сьогодні
18:06 04 Лис 2018

Вбивство Гандзюк: у ГПУ відзвітували щодо перебігу розслідування справи

У зв'язку зі смертю радника мера Херсона і громадської активістки Катерини Гандзюк було перекваліфіковано провадження зі спроби вбивства жінки на умисне вбивство.

Про це заявила прес-секретар генерального прокурора Лариса Сарган на своїй сторінці у Facebook та відзвітувала щодо ходу розслідування цього злочину:

"За фактом замаху на вбивство ГУ Нацполіції в Херсонській області було відкрито кримінальне провадження. Правоохоронцями встановлено 5 осіб, які об'єктивно підозрюються в організації та здійсненні злочину, та всім судом було обрано запобіжні заходи. Наразі під вартою перебувають С. Торбін та М. Грабчук, іншим, у зв'язку із співпрацею зі слідством, суд обрав запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту

Наразі у цьому кримінальному провадженні триває досудове розслідування, під час якого було: допитано 367 осіб; призначено та проведено 21 експертизу, проведено 9 обшуків та 26 оглядів".

"Крім того, центральним управління СБ України проводиться досудове розслідування за фактом визначення замовника вказаного злочину. У зв'язку з цим 28 жовтня С. Торбіна із Херсонського СІЗО для проведення слідчих дій направили до центрального управління СБУ в м. Київ", – додала Сарган.

Висловлюємо співчуття рідним і близьким Катерини Гандзюк…У зв'язку із нововиявленими обставинами (смертю К. Гандзюк…

Posted by Лариса Сарган on Sunday, November 4, 2018

Раніше повідомлялося, що керівник справами Херсонського міськвиконкому та громадська активістка Катерина Гандзюк, яку 31 липня облили сірчаною кислотою, померла в одній з лікарень Києва.

Порошенко відреагував на смерть Гандзюк.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: