fbpx
Сьогодні
21:39 04 Лис 2018

Вбивство Гандзюк: Торбіну “світить” довічне ув’язнення, якщо він не здасть замовника

Антон Геращенко не виключив організатору вбивства херсонської активістки Катерини Гандзюк Сергію Торбіну пом'якшення вироку замість довічного ув'язнення, якщо він назве замовника.

Про цей Геращенко написав у Facebook.

"Сьогодні, після трагічної загибелі Каті Гандзюк, я звертаюся до підозрюваного у вбивстві Каті Сергія Торбіна: іншого вироку, окрім як довічного ув'язнення тобі … не світить! Окрім одного варіанта, коли ти здаси замовника цього страшного злочину. Тоді суд врахує це і при винесенні вироку ти отримаєш не довічне ув'язнення, а років 15", – написав він.

Геращенко уточнив, що поліція затримала 5 виконавців і організаторів вбивства Гандзюк. Четверо виконавців і співучасників злочину надали вичерпні свідчення на організатора – Сергія Торбіна.

"Він сам, до сьогодні, не розповів правди про те, хто його напоумив організувати напад на Катю. Судячи з усього, йому через адвокатів обіцяли, що оскільки Катя жива і він мовчатиме, то йому дадуть років 5-6 і він вийде років через три", – додав Геращенко.

Приношу свои соболезнования родным и близким Кати Гандзюк.Ее трагическая смерть не останется безнаказанной!Полицией…

Posted by Антон Геращенко on Sunday, November 4, 2018

Раніше повідомлялося, що керівник справами Херсонського міськвиконкому та громадська активістка Катерина Гандзюк, яку 31 липня облили сірчаною кислотою, померла в одній з лікарень Києва.

Порошенко відреагував на смерть Гандзюк.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: