fbpx
Сьогодні
11:57 04 Лис 2018

Росія видворяє до України одесита, який воював на боці бойовиків на Донбасі

Лукояновський районний суд Нижегородської області РФ прийняв рішення про депортацію одесита Максима Шадрова, що воював проти української армії у лавах бойовиків "ДНР".

Як наголошується в постанові суду, у нього відсутні документи, що підтверджують право на перебування в Росії, пише Думская.net.

У суді Шадров заявив про існування на території України загрози його життю і здоров'ю. Однак, не побачивши фактів і доказів такої загрози, суд вирішив все ж таки видворити порушника за межі країни.

Шадров працював снайпером в незаконному збройному формуванні "Русь". Брав участь у загарбанні Слов'янська, потім воював під Донецьком. Терористи називали його "Макс Одеса".

Як наголошується, що в 2011 році Максима Шадрова разом з дружиною, батьком і групою інших українців затримали лівійські повстанці. Його звинувачували у веденні бойових дій на боці режиму Каддафі, але тоді наймиту вдалося уникнути покарання.

"Шадров заявив, що приїхав до Лівії працювати кухарем, показав відповідний контракт, а зі снайперською гвинтівкою, мовляв, фотографувався з вихваляння і взагалі нею користуватися не вміє. Тоді українська громадськість повірила "гастарбайтерам", і за сприяння МЗС України Шадрова з дружиною повернули на батьківщину", – йдеться у повідомленні.

А ось батько Максима Олександр Шадров зізнався, що воював за гроші на боці армії Каддафі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: