fbpx
Сьогодні
22:04 04 Лис 2018

Необґрунтовані тарифи: у Тернополі понад 5 тисяч містян вийшли на вулиці через вартість проїзду

У центрі Тернополя понад 5 тисяч містян проводили акцію протесту проти підвищення вартості проїзду у міських маршрутках та тролейбусах.

Учасники акції називають такі тарифи необгрунтованим, повідомляє Укрінформ.

«У сусідніх обласних центрах – в Чернівцях, Рівному, Луцьку, Івано-Франківську – витрати на перевезення городян приблизно однакові, як і в Тернополі, але проїзд там у 2-3 рази нижчий, ніж у нас. Тож ми хочемо мати вичерпну, обгрунтовану інформацію щодо підняття цін на проїзд у громадському транспорту для того, щоб зробити незалежну економічну та фінансову експертизу такого рішення місцевої влади. Також ми вимагаємо, щоб влада дала громаді чітку інформацію щодо пасажирських потоків у місті, інакше ми вдаватимемось до інших акцій протесту», – сказав кореспонденту агентства один із співорганізаторів акції Іван Рудакевич.

Учасники протесту закликали правоохоронні та контролюючі органи відреагувати на підвищення тарифів на перевезення пасажирів.

При цьому сотні людей перекриливали центральні вулиці Тернополя.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: