fbpx
Сьогодні
12:09 03 Лис 2018

Жителі окупованого Донбасу висміяли черговий "указ" Пушиліна

Напередодні прийдешніх листопадових т. зв. «виборів глави» на окупованих територіях Донбасу продовжує загострюватися обстановка. За допомогою російських політтехнологів, Денису Пушиліну організували потужну піар компанію, яка вже добряче стала набридати жителям квазіреспублікі. Як його тільки не вихваляють ЗМІ. Мовляв Пушилін там, Пушилін тут, Пушилін казав, Пушилін то зробив. Все робиться і організовується неодмінно тільки «за допомогою влади». Якщо вірити місцевим ЗМІ, то життя в «республіці» крутиться тільки навколо «нинішньої влади». Потрібно звичайно віддати належне його піарникам і радникам. Чого тільки не придумають, щоб втихомирити людей, обурених рівнем життя в окупації, який з кожним днем ​​стає все гірше. Щоб уникнути протестів і голодних бунтів, «влада вирішила в черговий раз «пустити пил в очі».

Днями, Пушилін Денис Володимирович, попрацював на публіку і видав «указ» про підвищення зарплат працівникам бюджетної сфери, який висміяли в соцмережах жителі ОРДО.

днр соцсети

У цьому «указі» нинішній т.в.о. «глави ДНР» Пушилін Денис Володимирович, прийняв рішення з 1 листопада 2018 року збільшити на 20% розмір окладів працівників окремих галузей бюджетної сфери, а саме вчителям, лікарям, працівникам культури і спорту.

Відмінно продуманий піар-хід напередодні незаконних «виборів» в псевдореспублиці. Адже відомий той факт, що основна частина учасників «виборчого» процесу, складають саме співробітники бюджетної сфери.

Але і тут команда Пушиліна не все прорахувала. Адже виходить з цього «указу» інші мешканці і працівники інших галузей не беруться до уваги?

Як відзначають обурені жителі «республік», що всім іншим працівникам, пенсіонерам та інвалідам на якесь підвищення годі й сподіватися.

днр соцсети

днр соцсети

днр соцсети

днр соцсети

Однак, працівникам окремих галузей бюджетної сфери особливо не варто передчасно радіти і сподіватися на поліпшення в заробітній платі. Як відомо, якщо з одного боку прибуває, то в іншому відразу ж зменшується. Адже «влади» псевдореспублік нічого нікому не дадуть зі своєї кишені, вони можу тільки забрати собі, непосильно нажите трудівниками Донбасу.

Як з'ясувалося, за обіцяними підвищеннями зарплати грядуть великі скорочення штату різних структурних підрозділах бюджетників і зняття будь-якого роду доплат.

Починаючи з жовтня місяця, з працівників навчальних закладів в «ДНР» зняли надбавки за інтенсивність. Медиків також зобов'язали подавати звіти про те, що не роблять, що якось виправдати підвищення зарплати.

Обуренню мешканців окупованих територій Донецької області немає меж.

днр соцсети

днр соцсети

днр соцсети

Також, багато жителів стверджують, що на окупованих територіях значно зросли ціни на продукти харчування і різні товари. І ще один «указ» про підвищення зарплат ніяк не змінить ситуацію, пов'язану зі зростанням цін. Навіть заявки того ж Пушиліна про зниження акцизу на ввезення палива не зміняли ситуацію з цінами. Так як ціни на паливо фіктивно знизилися тільки до того рівня, який був місяць або два тому.

днр соцсети

днр соцсети

З усього вище сказаного, судячи з відгуків жителів, що знаходяться в окупації, то все давно вже розчарувалися в місцевій "владі" і не вірять у майбутнє «республік». Так само багато хто прогнозує що після, так званих "виборів" ситуація стане ще гірше, ніж була до цього.

днр соцсети

Судячи з ситуації, що склалася, після виборів в ОРДЛО, всіх жителів очікує сувора реальність, яка не буде милостивою ні до кого. Адже нинішня корумпована "влада" окупантів, тільки дбає про себе і як побільше набити свої кишені грошима. На жителів їм давно наплювати. Як тільки запахне смаженим, вони, набивши валізи грошима втечуть, або ж їх спіткає доля їхніх попередників. Запасаємося терпінням і чекаємо подальшого розвитку подій в псевдореспубліках. Як то кажуть, "скільки мотузочці не витися, а кінець буде…".

Сергій Палков

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: