Новини

В Україні з’явився Офіс розвитку малого та середнього підприємництва

При Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України створили Офіс розвитку малого та середнього підприємництва (МСП).

Про це повідомляє прес-служба Мінекономрозвитку.

Як зазначається в повідомленні, Офіс розвитку МСП працюватиме як консультативно-дорадчий орган при міністерстві, а згодом має стати державним органом, який надає підтримку підприємцям.

Координувати роботу ффісу буде перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України, який відповідає за формування та реалізацію державної політики в сфері розвитку підприємництва – Максим Нефьодов. Фінансову підтримку Офісу здійснює Європейський Союз в рамках проекту FORBIZ та ініціативи EU4Business.

"Розвиток МСБ є одним з пріоритетних напрямків допомоги ЄС Україні, і ми вітаємо стратегічний курс українського Уряду на розвиток МСП, що керується принципом "Спочатку думай про мале", – зазначив Хюг Мінгареллі, голова Представництва Європейського Союзу в Україні.

Завданням Офісу розвитку МСП є розробка програм підтримки малого та середнього бізнесу, зокрема, полегшення доступу до фінансування та розвиток інфраструктури підтримки МСП у регіонах.

В Офісі розвитку МСП сьогодні працюють 9 експертів з різноманітним досвідом та навичками, необхідними для ефективного виконання завдань двох відповідних секторів – "Координація політики та інфраструктури підтримки МСП" та "Популяризація підприємництва та програм підтримки МСП".

Свіжі дописи

  • Новини

Всеукраїнська мережа зоомаркетів запустила ініціативу, що закликає прибирати за своїми улюбленцями: як це працює?

Всеукраїнська мережа зоомаркетів MasterZoo запустила ініціативу "У мене лапки!". У проєкті закликають прибирати за своїми… Читати більше

Friday May 3rd, 2024
  • Новини

У Києві встановили національний рекорд з битви крашанок

27 квітня понад сотня киян взяла участь у грі навбитки – традиційній українській великодній грі,… Читати більше

Friday May 3rd, 2024
  • Новини

Безкоштовна англійська для ДСНС: в Україні запустили спецкурс

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС. Навчання відбуватиметься… Читати більше

Friday May 3rd, 2024
  • Новини

Як в Славутичі драйвували зміни для малечі: рішення місцевого дитячого садочку

Читач “Рубрики” поділився історією з рецептом про те, як дитячий садок в Славутичі змінював звички… Читати більше

Friday May 3rd, 2024
  • Новини

Рішення для відбудови: на Великдень у Катарі збиратимуть кошти на відновлення храму в Україні

Посольство в Державі Катар запросило українську громаду разом відсвяткувати Великдень у приміщенні диппредставництва у місті… Читати більше

Friday May 3rd, 2024
  • Новини

Замість спаму у “Вхідні”: як компаніям ефективно працювати з імейлами

Каналів комунікації між бізнесами та клієнтами дедалі більшає. Якщо колись це була друкована преса, зовнішня… Читати більше

Friday May 3rd, 2024

Цей сайт використовує Cookies.