fbpx
Сьогодні
19:31 02 Лис 2018

Veteran Hub: у Києві з'явився перший відкритий простір для ветеранів

У Києві відкрили Veteran Hub – перший відкритий простір для ветеранів та громадських організацій, що захищають їхні права.

Новий хаб поєднує адміністративний центр для надання послуг із соціальної, психологічної, юридичної підтримки та освітню платформу. Veteran Hub – спільний проект фондів Олени Пінчук, Віктора Пінчука та ГО "Побратими", передає НВ.

Офіційне відкриття центру провели у четвер, 1 листопада – до нього приєдналися засновники фондів Олена і Віктор Пінчук, голова Veteran Hub Івона Костина, мер Києва Віталій Кличко, а також керівники урядових установ, іноземні посли та представники міжнародних організацій.

"Veteran Hub – це унікальна можливість розвитку для сфери ветеранських справ в Україні. Ми об'єднали приклади найкращого досвіду останніх років та створили гідні умови для співпраці лідерів у ветеранській сфері. Саме тут громадські послуги стають доступними для ветеранів, їх рідних та близьких", – наголосила під час презентації Костина.

У новому хабі постійно працюватимуть представники громадських організацій "Побратими", "Центр зайнятості вільних людей", "Друг героя", "Юридична сотня", "Блакитний птах", "Добровольці", "Вільний вибір" та "Ліга медіаторів України". Також у центрі планують регулярно проводити освітні заходи. У майбутніх планах Veteran Hub – відкриття тренувального центру, мобільних офісів та представництв у регіонах.

Знайти Veteran Hub можна на 20-му поверсі телецентру "Олівець" (метро Дорогожичі, вул. Ю. Іллєнка, 42).

Працюватиме він з 10:00 до 22:00 щодня, без вихідних.

Для отримання послуг потрібно особисто звернутися до Veteran Hub. Проте його засновники наголошують, що незабаром з'явиться можливість реєстрації через єдину Електронну систему.

Як скористатися послугами центру?

Інструкція від засновників: Спершу відвідувач проходить первинну реєстрацію на першому поверсі, де вказує свої контактні дані. А на двадцятому поверсі його зустрічають первинні консультанти, які залежно від запиту відвідувача скеровують його до тієї організації-резидента, яка може задовольнити його запит.

Ветеран-хаб. Це неймовірно круто!Офіс для ветеранів.

Posted by Майкл Щур on Thursday, November 1, 2018

За статистикою Держслужби у справах ветеранів війни та учасників АТО, у Києві проживають 22 549 ветеранів війни на Донбасі, а в Київській області – 17 671.

411 з них мають інвалідність, отриману внаслідок військових дій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: